Morcovi copți

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 70 min.
• 4 morcovi mari
• 4 linguri ulei de măsline
• 4 linguri oțet balsamic
• 2 bile de mozzarella (a 100 g)
• câteva frunze de coriandru
• 1 priză de coajă de lămâie rasă
• sare, piper

Se curăță morcovii și se înfășoară în folie de aluminiu. Înainte de a închide pachetul, se mai adaugă câte o lingură de ulei și una de oțet și un praf de sare.
Pachetele se așază într-o tavă și se coc cca 40 min. în cuptorul încins la 190 °C. Se scot din cuptor și se lasă să se răcească; abia apoi se despachetează și se taie felii. Se repar­tizează pe farfurii și se așază deasupra felii de mozzarella; se sărează și se piperează. Se garnisesc cu coriandru verde și coajă de lămâie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*