Mini-pizza cu iaurt

Credt foto: Burda Cehia
Credt foto: Burda Cehia
Credt foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 400 g aluat de pizza refrigerat • 1 cățel de usturoi pisat • 150 ml iaurt natur • 1 linguriță bulion
• 1 linguriță busuioc uscat • sare • 200 g șuncă • 1 ardei gras roșu
• 2 linguri parmezan ras • 1 lingură ulei de măsline • 1 mână ruccola

Se întinde o foaie de aluat și se decupează din ea 8 discuri, iar marginile lor se pliază spre interior.
Se încinge cuptorul la 220 ºC. Se curăță usturoiul și se pisează; se amestecă împreună cu iaurtul, bulionul, busuiocul și sarea. Acest amestec se pune în interiorul cercurilor; se așază deasupra felii de șuncă și bucăți de ardei. La final, se presară parmezanul ras și se toarnă puțin ulei. Se coc la cuptor cca 12-15 min. Înainte de servire, se ornează cu ruccola.
Preparare: 35 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*