Minestrone

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 ceapă • 400 g roșii
• 250 g zarzavat de supă (morcovi, rădăcină de pătrunjel, rădăci­nă de țelină)
• 2 linguri ulei de măsline • 1,5 l supă de legume
• 50 g boabe de mazăre
• 1 conservă boabe de fasole albă
• 1 dovlecel • sare, piper

Se taie ceapa felii. Se opăresc roșiile, se decojesc, se curăță de cotoare și pulpa se taie cuburi. Se curăță zarzavatul de supă și se taie bucăți. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călește ceapa. Se adaugă roșiile și zarzavatul de supă, se toarnă supa și se fierbe cca 5 min.
Se taie felii dovlecelul și
se scurg boabele de fasole.
Se adaugă în supă cu boabele de mazăre și se lasă să mai fiarbă 5 min. Se potrivește de sare și piper.
Preparare: 30 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*