Mic dejun complet

Credit foto: Veronica Batca
Credit foto: Veronica Batca
Credit foto: Veronica Batca

Veronica Bâtcă, actriță și pasionată de nutriția raw-vegan ne oferă rețeta ei pentru un start reușit în fiecare dimineață:

Ingrediente pt. 2 porții
• 1 sfeclă roșie mică • 1 felie ananas
• 1 măr mic • 1 mână de spanac baby
• ½ cană germeni de grâu • 1 banană
• 1 linguriță pudră chlorella
• 7-8 portocale
• 1 linguriță pudră spirulină
• 2 cm ghimbir
• 1 morcov mic

Portocalele se storc la storcătorul de citrice. Sfecla se curăță de coajă și se taie bucăți, ananasul se curăță de coajă și centru și se taie în bucăți, mărul se taie în patru și se curăță de cotor.
Toate ingredientele se a­mes­tecă în blender până când se obține o textură cremoasă. Puteți adăuga și câteva alune de pădure în pahar, la servire, dacă doriți să obțineți un accent crocant!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*