Mâncărică de mazăre

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SBVeronica Bâtcă, actriță și pasionată de
bucătăria fără foc ne invită un un preparat ideal
pentru o zi caniculară de post:
boabe tinere de mazăre marinate
într-un sos special

 

• 2 căni mazăre (doar boabele) • 1 roșie mare • 1 lingură legume uscate mărunțite • 2 linguri ulei de măsline
• puțină sare • puțin chilli (sau piper pentru cine nu suportă un gust prea iute)
• ¼ ceapă mică • 4-5 boabe de caju
• 4-5 crenguțe de mărar

Toate ingredientele cu excepția mazării se pun la blender. Dacă este nevoie adăugați o lingură de apă. Sosul obținut se pune peste mazăre
și se amestecă bine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*