Mâncare raw-vegan din cartof dulce

Credit foto: Elena Marin
Credit foto: Elena Marin
Credit foto: Elena Marin

Rețetă propusă și pregătită de Elena Marin, specialist în detoxifiere, acreditare în terapia cu sucuri naturale, nutriționist și practicant în terapie ener­getică și meditație, raw-food coach&teacher. Mai multe aflați de pe blogul ei: www.retetecugust.com

3-4 porții / Prep.: 30 min.
• 400 ml suc de roșii • 200 g cartof dulce
• 1/4 g șofran indian • 1 vârf de linguriță chili
• 1-2 vârfuri de linguriță lemongrass
• 1 linguriță cocos pudră (fulgi de cocos măcinați sau puțină pulpă de cocos crudă)
• 3 căței de usturoi  • câteva frunze verzi (salată verde, pătrunjel sau spanac)
• 1/2 fir praz/ceapă verde)

Cartoful dulce se împarte în două: 100 g se pun la blender cu sucul de roșii, șofranul, chili, lemongrass, cocosul pudră și usturoiul.
Cealaltă parte din cartof se taie bucățele, cu frunzele verzi și praz sau ceapă verde și se folosesc ca topping.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*