Lipie cu ciuperci și carne de pui

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 25 min.
• 2 linguri ulei de măsline
• 200 g ciuperci Champignon brune
• 2 căței de usturoi
• 4 lipii mari
• 200 g brânză brie
• 2 piepți de pui fără os • sare, piper
• 4 fire de oregano
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se șterge pieptul de pui, se sărează  și se piperează.
Se încing în tigaie  2 linguri de ulei și se adaugă feliile   de ciuperci și de usturoi.
Se sărează, se piperează și se prăjesc 3 min.
Se scot apoi ciupercile și se prăjesc în tigaie bucățile de carne de pui.
Se așază pe lipii ciupercile, brânza și feliile de carne; se presară frun­zulițe de oregano și se picură ulei; se coc lipiile la cuptor cca 10 min.
Se servesc fierbinți.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*