Legume prăjite cu brânză

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Prep.: 35 min.
• 6-8 ardei grași • 250 g roșii cherry
• 2 ardei iuți • 100 g brânză de capră
• 3 linguri ulei de măsline
• 2 linguri oțet balsamic • sare, piper
• amestec de ierburi de Provence

Se curăță ardeii grași și iuți și se taie bucăți. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se așază roșiile cherry și ardeiul gras; se stropesc cu ulei de măsline și se presară ierburi de Provence; se coc cca 20 min. în cuptorul încins la 180 ºC.
Se taie brânza felii și se coace puțin la cuptor. Se repartizează pe farfurii legumele calde și se așază pe fiecare porție câte o felie de brânză caldă. Se sărează, se piperează și se stropește cu oțet balsamic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*