Legume chinezești

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB4 porții / Preparare: 30 min.
• 8 ciuperci • 2 căței de usturoi
• 30 g ghimbir • 1 legătură cea­pă verde • 1 ardei gras roșu
• 250 g broccoli • 150 g ma­ză­re congelată • 3 felii ananas proaspăt
• 2 linguri ulei • 75 ml suc de ananas • 4 linguri sos de soia
• 1/2 -1 lingu­riță condimente chinezești
• 2 linguri bulion • 2 linguri zahăr • 1/2 lingurițe amidon

Ciupercile se înmoaie 10 min. în apă. Se taie fâșii. Se toacă usturoiul și ghimbirul. Se mărunțesc ceapa ver­de și ardeiul gras. Se desparte buchețele broccoli. Se opărește mazărea în apă fiartă 5 min. Se decojește ananasul și se taie cuburi mari. Se prăjesc usturoiul și ghimbirul 2 min. în ulei. Se adaugă legumele și se prăjesc 4 min. Se adaugă suc și fructe de ananas, sos de soia, condimente, bulion, zahăr, amidon și ciuperci. Se dau în fiert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*