Jeleu de mango

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 6 porții
• 2 fructe de mango • 3 foi gelatină • 500 ml suc de portocale • 1 lingură zahăr tos • 1 lingură lichior de portocale
Cremă de cocos: • 1 lingură budincă de vanilie • 1 lingură zahăr • 300 ml lapte de cocos

Se taie cuburi pulpa de mango și se repartizează în 6 boluri. Se înmoaie gelatina în apă rece 5 min. Se dă în fiert sucul cu zahăr până ce acesta se dizolvă. Se stinge focul și se adaugă gelatina; se înglobează apoi lichiorul și se repartizează în boluri; se dau la frigider 4 ore.
Se dizolvă praful de budincă în lapte de cocos, cu zahărul. Restul de lapte se pune la fiert și se adaugă compoziția de budincă. Se fierbe la foc moale până se întărește budinca.
Se acoperă cu folie și se dă
la frigider. Se servește cu jeleul, răsturnat pe farfurii.
Preparare: 60 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*