Inimioare sushi cu somon

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB20 bucăți / Prep.: 55 min.
• 200 g orez sushi
• 4 linguri oțet de orez
• 1/2 linguriță sare
• 1 linguriță zahăr
• 300 g sfeclă roșie fiartă
• 1–2 lingurițe wasabi
• 150 g felii de somon afumat

Se dă în fiert orezul cu 300 ml apă; apoi se înăbușă la foc moale 10 min. Se încăl­zeș­te oțetul, se adaugă sare și zahăr și se înglobează în orez. Se taie felii sfecla roșie; se acoperă cu un strat de orez (1 cm); se decu­pează inimioare cu o formă. Se așază peste orez un strat de wasabi, apoi inimioare decupate din feliile de somon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*