Inimioare dulci

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Pt. 4 porții:
Se prepară blatul: se încinge cuptorul la 200 ºC. Se bat 4 ouă
cu 200 g zahăr și 2 linguri de apă fierbinte. Se adaugă 200 g făină, în care au fost amestecate 2 lin­gurițe de praf de copt. Se repartizează într-o tavă și se coace blatul până se rumenește ușor.
Se prepară um­plu­tura: se înmoaie
1 plic gelatină în apă rece, apoi se dizolvă la foc moale. Se amestecă 200 g brânză de vaci cu 2 linguri zahăr pudră și gelatina dizolvată la foc moale. Se adaugă 350 g căpșuni pasate și 100 g frișcă bătută.
Se unge blatul cu gem de zmeură și se repartizează umplutura. Se prepară o glazură de gelatină dintr-un plic Tort Gelee, conform indi­cațiilor de pe ambalaj; se repartizează pe cremă și se lasă să se întărească. Se taie inimioare cu o formă și se decorează cu căpșuni și ciocolată albă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*