Înghețată de post

Credit foto: Belaya-Katerina/Fotolia.com
Credit foto: Belaya-Katerina/Fotolia.com
Credit foto: Belaya-Katerina/Fotolia.com

Veronica Bâtcă, actriță și pasoionată de bucătăria raw-vegan propune o delicioasă înghețată de fructe de pădure, ideală și pentru zilele de post

Pentru 2 porții
• ½ cană caju (sau un avocado)
• 1 banană (sau 3-4 curmale înmuiate)
• ½ cană căpșuni sau fructe de pădure

Se mixează totul la blender. Apoi se dă la congelator.
Se scoate din congelator cu 10-15 minute înainte de servire și se lasă să se odihnească la temperatura camerei.
Se pot adăuga fulgi de cereale integrale, 1-2 bucățele de ananas, poate 1-2 fructe.
Recomandarea mea:
turnați amestecul în forme mai mici și puneți în mijloc bețe de lemn sau de plastic.
Această înghețată pe băț satisface orice pretenții de vară!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*