Icre negre, rețeta Christian Constant 

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 2 porții
• 1 cartof cu consistență fermă, de mărime medie
• 100 g icre negre • 150 ml smântână
• salată asortată • sare • piper

1 Se spală bine cartoful și se fierbe în apă cu sare, cca 20 min.
2 După ce a fiert, se scurge, se răcește sub jet de apă rece și se taie pe lung. Se condimentează cu puțină sare și piper și se întinde pe o parte o lingură de smântână. Pe partea rămasă liberă a carto­fului se repartizează icrele negre, cu o lingu­riță.
3 Pe o farfurioară se aș­terne un pat de frunze de salată asortată (verde și radicchio) tăiate fâșii. Deasupra se așază cartoful.

Pregătire: 15 min. Preparare: 20 min. Timp total: 35 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*