Gulaș de vițel

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 55 min.
• 2 cepe • 2 linguri ulei • 8 linguri bulion
• 1 lingură boia dulce • 1 linguriță boia iute
• 2 căței de usturoi • 600 ml supă de vită
• 400 g mușchi de vită • 2 cepe verzi • sare, piper

Ceapa se toacă. Se încinge într-o cratiță jumătate din cantitatea de ulei și se călește ceapa. Se adaugă după 6 min. bulionul, boiaua și usturoiul. Se toarnă la final supa; se sărează și se piperează după gust și se lasă să fiarbă minimum 20 min.
Se taie fâșii carnea de vită și se tăvălește prin făină. Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea cca 4 min. Se toarnă
deasupra sosul și se coace cca 15 min.
Gulașul se servește cu orez și se presară ceapă verde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*