Frigărui de pui cu salată de morcovi

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
Pentru frigărui
• 4 piepți de pui dezosați
• 10 roșii cherry
• 10 ciuperci Champignon
• 1/4 linguriță praf de chili
• 4 linguri ulei de măsline
• 1 lingură suc de lămâie
Pentru salata de morcovi
• 1 morcov
• 1 măr
• 100 g iaurt
• 1 lingură zahăr
• 1 linguriță muștar
• 1 lingură oțet de mere
1 Carnea se taie cuburi de 3 x 3 cm. Pe țepușe de lemn se înfig alternativ cuburi de carne, roșii și ciuperci; se sărează și se piperează. Se amestecă chili cu ulei și suc de lămâie și se stropesc frigăruile; se marinează la frigider 30 min.
2 Se prepară salata: se taie felii mărul curățat, iar morcovul se rade pe răzătoarea mare. Se amestecă într-un castron cu sare și piper și un dressing preparat din iaurt, zahăr, oțet și muștar. Se frig frigăruile în tigaie 2 min. pe fiecare parte și se servesc cu salată de mere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*