Drob de ciuperci

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingr. pt. 2 porții
• 3 linguri unt • 1 ceapă tocată
• 500 g ciuperci de pădure curățate și tocate
• 3 chifle înmuiate în 200 ml lapte 
• 3 ouă
• 2-4 căței de usturoi
• ½ linguriță chimen măcinat
• sare, piper
• 1 mână 
pătrunjel tocat

Se încinge cuptorul la 200 ° C.
Se topește untul și se călește ceapa; se adaugă ciupercile tăiate felii și se lasă să fiarbă împreună cca 10 min.
Se frământă pâinea stoarsă cu 2 ouă, usturoi pisat, chimen, ciuperci, sare, piper, pătrunjel. Se așază compoziția într-o formă unsă și se unge cu un ou bătut; se coace la cuptor cca 30 min. Se taie apoi felii și se servește cu cartofi.
Preparare: 60 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*