Crochete cu păstârnac

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

40 bucăți / Prep.: 50 min.
• 500 g păstârnac • 2 linguri miere
• 2 linguri muștar • 1 lingură ulei
• 200 g foi de plăcintă • 40 g unt

Se încinge cuptorul la 200 ºC. Se decojește rădăcina de păstârnac și se taie bețișoare.
Se pune într-un vas mic pentru cuptor și se amestecă împreună cu miere și muștar, sare și piper. Se coace la cuptor cca 20 min.
Se întinde foaia și se decupează pătrate (10 x 10 cm); se ung cu unt topit și se așază în mijloc câte o porție de păstârnac.
Se rulează și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă. Ruladele se ung cu restul de unt și se coc la cuptor 10 min. Se servesc cu sos picant.

Sfat:
Aceasta este o gustare potrivită pentru cocteil. Iată o băutură care se combină perfect:
Cucumber Martini:
Pentru 1 pahar:
Se toarnă în shaker 4 cl vodcă, 1 cl sirop de zahăr și ½ linguriță suc de limette.
Se agită, se toarnă în pahar, se adaugă 3 bețișoare de castravete și se completează eventual cu apă minerală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*