Coșulețe cu avocado

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 15 bucăți
•  350 g aluat de foi •  1 avocado
•  1 ceapă roșie •  boia de ardei iute
•  1 pahar smântână • 1 lămâie
•  sare, piper

Se încinge cuptorul la 200 ºC. Se întinde o foaie de aluat groasă de 3 mm, din care se decupează pătrate. Acestea se așază în forme mici de tartă și se acoperă cu hârtie de copt; deasupra se presară câteva boabe de fasole și se coc blaturile cca 15 min.
Se decojește fructul de avocado și se zdrobește cu furculița; se amestecă îm­preună cu o ceapă roșie tocată, boia de ardei și smântână. Se condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie. Se umplu coșulețele cu crema de avocado.
Preparare: 35 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*