Conopidă picantă

Ingrediente pt. 3 porții
•  300 g conopidă
•  300 g broccoli •  1 morcov
•  1 ceapă •  50 g stafide
•  1 ardei gras roșu
•  1 vârf de cuțit
de turmeric sau curry
•  30 ml ulei
•  sare •  piper

Conopida și broccoli se despart în buchețele; se opăresc, se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă. Se spală și se curăță legumele rămase. Se taie ceapa sol­zi­șori, mor­covul în basto­nașe, ar­­deiul în fâșii.
Legumele se înăbușă în ulei, picurând câte puțin din zeama în care a fiert conopida. Se adaugă stafidele,  co­nopida, broccoli, condimente și sare și se lasă să fiarbă acoperit, cca 5 min.

Preparare: 20 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*