Cod negru cu legume asortate

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

George Catană, bucătar-șef la restaurantul Barrio by the Embassy din capitală propune un fel principal ușor: pește cu sparanghel și alte legume

Ingrediente pentru 2 porții:
• 200 g filé de cod negru
• 100 g broccoli
• 100 g sparanghel
• 100 g baby carrots
• 150 ml vin alb
• 125 ml ulei de măsline
• 15 g pătrunjel
• 5 g ciboulette
•100 g lămâie
• 0,06 g sare
• 0,03 g piper
• 30 ml suc de roșii

1Se taie sparanghelul și se rup buchetele de broccoli. Baby carrots și broccoli se călesc în uleiul de măsline. După aceea se călește și sparanghelul, care e mai fraged.
2Legumele se sting cu vinul alb. Apoi se toarnă și un polonic de supă.Peștele se așază pe legume și se lasă la fiert în tigaia acoperită cu un capac.
4O parte mică de legume se blendează.Se aranjează pe farfurie, se toarnă sucul de roșii și se ornează cu pătrunjelul tocat și cu ciboulette.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*