Cocteil vărgat de fructe

Credit foto: F. Provaznik
Credit foto: F. Provaznik

Ingrediente pt. 6 pahare
• 2 conserve mici de mango sau 2 fructe mici de mango bine coapte
• 450 ml iaurt
• 300 ml lapte
• 250 g zmeură
• 2 linguri miere
• mentă

Se pasează cu mixerul pulpa de mango cu tot cu eventualul suc din conservă, 200 ml iaurt și 200 ml lapte. Se lasă să se răcească.
Într-un mixer curat se amestecă zmeura cu miere; se adaugă 250 ml iaurt și lapte; se pasează și se lasă la răcit.
Se pregătesc paharele și se așază în fiecare câte o lingură de cocteil. Se toarnă cu grijă o parte din compoziția galbenă de mango, apoi o parte din cea roz și din nou compoziție galbenă. Deasupra se toarnă un strat subțire roz. Se scoate cu grijă lingura din pahar și se ornează cu mentă.
Preparare: 30 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*