Cocteil de vară

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 400 g căpșuni • 300 g miez de pepene verde • 1 banană
• sucul de la 3 limette
• 3 linguri zahăr
• busuioc pentru decor
• pișcoturi
Se curăță căpșunile. Se cu­răță de sâmburi pulpa de pepene verde și se taie cuburi. Se decojește banana și se storc limettele. Se pun deoparte o parte dintre căpșuni și
o bucată de pepene verde și se taie cubulețe. Restul de căpșuni se pasează cu banană și pepene; se îndulcește piureul cu zahăr. Se adaugă sucul de limette și se amestecă toate. Se dă supa la frigider cel puțin o oră. Apoi se adaugă cuburi de gheață, bucățele de căpșuni și de pepene și se amestecă. Se ornează cu busuioc și se servește cu pișcoturi.

Preparare: 10 minute
La frigider: 1 oră

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*