Clătite de post umplute cu căpșuni

credite foto: Liv friis-larsen/2012/shutterstock.com
credite foto: Liv friis-larsen/2012/shutterstock.com

Ingrediente pt. 4 porții
• 120 ml lapte de soia •120 ml apă
• 60 ml margarină topită
• 1 lingură zahăr
• 30 ml miere • 125 g făină
• 1 praf de sare
• 500 g căpșuni proaspete

1 În vasul mixerului se toarnă lap­tele de soia și apa. Se adaugă margarina topită și răcorită, zahărul, apoi mierea fluidă. Se amestecă și se înglobează apoi cu grijă făina și sarea. Se acoperă și se dă la frigider 2 ore.
2 Se spală și se curăță căpșunile; dacă sunt prea mari, se taie bucăți. Apoi se coc în tigaia de teflon cca 16 clătite din aluatul preparat. Se umplu cu căpșuni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*