Ciuperci gratinate

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 20 min.
• 8 felii de baghetă
• 1 lingură ulei de măsline
• 1 cățel de usturoi
• 40 g unt
• 300 g ciuperci
• 2 fire de rozmarin
• 2 fire de salvie
• 2 bile de mozzarella (100 g fiecare)
• sare, piper

Se ung feliile de pâine cu ulei și se frig pe grătar pe ambele fețe, într-o tigaie-grill.
Se lasă să se răcească și se freacă cu un cățel de usturoi.
Se topește untul în tigaie și se prăjesc 5 min. feliile de ciuperci, rozmarinul tocat și frunzele de salvie.
Se sărează și se piperează.
Se adaugă bucățele de mozzarella și se lasă să se topească la cuptor; se servește cu toast.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*