Ciuperci cu carne trase în miere

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingr. pt. 2 porții
• 2 felii de mușchi de porc sau de piept de pui (180 g fiecare)
• 1 lingură muștar • sare
• 1 lingură miere
• 2 linguri unt
• 250 g ciuperci Champignon curățate și tocate
• 200 g cartofi fierți • cimbru

Se unge carnea cu muștar, se sărează și se toarnă peste ea miere. Într-o tigaie se topește jumătate din cantitatea de unt și se prăjește carnea pe ambele fețe. Se scoate apoi din tigaie și se păstrează la cald.
Se așază în tigaie restul de unt, ciupercile și cartofii, se amestecă și se lasă la foc până ce se evaporă tot lichidul, cca 5 min. Se ornează totul cu cimbru proaspăt.

Preparare: 30 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*