Ciocolată raw

Credit foto: Ioana Apa
Credit foto: Ioana Apa
Credit foto: Ioana Apa

Ioana Apa pregătește o ciocolată de casă complet vegană
și, în plus, fără foc – deci ideală și în zile de post

Credit foto: Ioana Apa
Credit foto: Ioana Apa

Ingrediente pentru 8 bucăți
• 50 ml ulei (sau unt) de nucă de cocos
• 70 g cacao de calitate superioară
• 50 ml sirop de agave
• 30 ml apă
Toate ingredientele se a­mes­tecă la temperatura camerei cu un tel sau cu furculița. Puteți folosi și un mixer vertical, având grijă ca ingredientele să fie neapărat la aceeași temperatură (a camerei). Puteți adăuga, după gust, diferite arome: scorțișoară, vanilie, etc. Pasta lichidă care rezultă se poate turna în diverse forme care se dau la congelator. Puteți modela din această compoziție tablete, steluțe, inimioare, orice doriți. Se lasă la congelator minimum o oră, pentru a se întări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*