Ciocănele de pui la grătar

Credit foto: Kamila i Wojtek Cyganek/2012/shutterstock.com
Credit foto: Kamila i Wojtek Cyganek/2012/shutterstock.com

Ingrediente pt. 10 porții
• 1/2 cană suc de portocală proaspăt stors
• 1/4 cană ulei de măsline
• 1/4 cană sos iute
• 1/4 cană muștar de Dijon
• 1 lingură coajă de portocală rasă
• 2-3 ciocănele de persoană

1 Se amestecă într-o cratiță toate ingredientele pentru marinată.
2 Se pun ciocănelele într-o pungă mare de plastic, se toarnă marinata și se închide punga de plastic. Se lasă la marinat cel puțin 24 de ore în frigider.
3 Se scot ciocănelele și se frig pe grătar 5 minute pe fiecare parte. Se dă focul grătarului cu gaz mai mic și se frig pe grătarul acoperit cu capac până ce se pătrunde carnea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*