Castraveți umpluți cu pește

Credit foto: F. Provaznik
Credit foto: F. Provaznik

Ingrediente pt. 4 porții
• 2 castraveți lungi 
• 250 g brânză de vaci 
• 2 linguri smântână • sare, piper
• 1 fir mărar 
• 1 linguriță ulei de măsline 
• 1 linguriță suc de lămâie
• 3 lingurițe capere de la borcan
• 200 g pește afumat curățat de piele (macrou, hering, păstrăv, șproturi)
• 3 ridichi • mărar

Se decojesc castraveții și se taie în 
4 fiecare; fiecare bucată se scobește și se golește de semințe, lăsând însă o bază solidă. Se amestecă brânza cu smântână, sare, piper și mărar tocat; se înglobează ulei și suc de lămâie.
Se scurg caperele, se toacă și se adaugă. Se taie peștele în 8 fâșii. Se șterg castraveții scobiți cu prosop de hârtie și în fiecare se așază câte o bucată de pește, iar deasupra
se așază cremă. Se presară piper și ridichi tocate. Se decorează cu mărar.
Preparare: 20 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*