Carbonara cu leurdă

Credit foto: Jakob Hausmann
Credit foto: Jakob Hausmann

Maestrul bucătar Jakob Hausmann, patronul restaurantului „Mica Elveție – St. Moritz“ din București, ne propune o rețetă simplă și foarte gustoasă de sezon

www.micaelvetie.ro [email protected]

 

Ingr. pt. 4 porții
• 1 kg spaghete  • 100 g șuncă • 1 linguriță ulei de măsline • 3 ouă
• 300 ml smântână • sare, piper
• 1 legătură leurdă
• 100 g parmezan
Spaghetele se fierb al dente în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp, se pasează ouăle cu smântână și leurdă. Se prăjește puțin șunca; se adaugă spaghetele fierbinți și compoziția de leurdă. Se amestecă în tigaie, pe foc, până ce compoziția este omogenă și relativ tare (se coc ouăle). Se adaugă sare, piper și parmezan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*