Cantuccini

Credit foto: shyshka/Fotolia.com
Credit foto: shyshka/Fotolia.com
Credit foto: shyshka/Fotolia.com

Ingr. pt. 8-10 bucăți
• 300 g făină • 200 g zahăr
• 100 g migdale dulci întregi
• 3 ouă • 1 linguriță coajă de portocală rasă
• 1 linguriță semințe de anason • 3 g bicarbonat
• 1 praf de sare

Se amestecă făina cu bicabonat, zahăr, sare, coajă de portocale rasă, anason și migdale.
Se adaugă 2 ouă și se amestecă, apoi se frământă aluatul, adăugând eventual puțin lapte.
Se modelează 3 baghete de aluat de grosimea unui deget, se așază pe o tavă și se ung cu ou bătut.
Se încinge cuptorul la 180 ºC. Se coace ruloul 15 min. și apoi se taie felii; se mai coc încă 5 min.
Preparare: 10 minute
Coacere: 20 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*