Canneloni umplute cu brânză

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 35 min.
• 1 ou • 1 gălbenuș • 150 ml smântână
• 300 g ricotta
• sare, piper • 2 fire mărar
• 1 ceapă verde tocată
• 12 foi de lasagna refrigerate
• 200 g somon afumat • 70 g parmezan ras

Se unge cu ulei o formă de sufleu. Se bate cu telul oul, cu gălbenușul și 50 ml smântână; se înglobează ricotta, sare și piper și se pune deoarte o treime din compoziție. În restul de compoziție se adaugă mărar și ceapă verde și se repartizează pe foile de lasagna.
Se taie somonul bucăți și se repartizează pe foile de lasagna; se rulează. Se înglobează restul de smântână și restul de parmezan în com­poziția de ricotta. Se așază această compoziție pe fundul formei de sufleu, se nivelează; se pun deasupra cannelloni umplute și se toarnă restul de smântână.
Se coace totul 20 min. la cuptorul încins la 200 °C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*