Camembert la grătar

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 4 felii de de camembert
(cca 125 g fiecare)
• 150 g compot de coacăze
sau merișoare
• 1 lingură zahăr brun
• 1 lingură oțet balsamic
• sare

Într-o oală, se amestecă com­potul cu zahăr și oțet; se pune la fiert și se lasă să-și re­du­că volumul la jumătate, a­mes­­te­când, pentru a se în­gro­șa. Se sărează după gust.
Se improvizează din folie de aluminiu farfurioare; pe fiecare astfel de suport se așază câte o bucată de camembert și se frige astfel pe grătar, la foc mijlociu, cca 10 min. Brânza fierbite se acoperă cu sos și se servește cu pâine proaspătă și legume.

Preparare: 28 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*