Camembert la cuptor

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingr. pt. 4 porții
• 600 g cartofi •  sare • 4 bucăți Camembert (à 150 g) în cutia lor rotundă
•  200 g radicchio •  1 fir țelină verde

Se spală cartofii și se fierb în apă cu sare cca 20 min. Se încinge cuptorul la 200 ºC.
Se despachetează rondelele de camembert din folia lor și se așază numai în cutie. Se coc astfel la cuptor cca 10 min. Apoi se scot, se crestează crusta de la suprafață și se depliază.
Se mai coace brânza cca 7-10 min. Se curăță frunzele de radicchio și țelina. Se scurg cartofii și se lasă să se răcorească; se taie jumătăți. Se servește brânza cu cartofi, radicchio și țelină.
Per porție: 550 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*