Burritos cu tofu

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 ceapă • ulei • 1 ardei iute
• 4 linguri boabe de porumb din conservă
• 400 g tofu marinat • 200 g boabe de fasole roșie
• 2 linguri pastă de tomate • 4 roșii decojite
• 1 linguriță amestec de mirodenii mexicane
• 100 g brânză Cedar • 4 tortillas

Se toacă și se prăjește ceapa cu ardeiul iute. Se șterge tofu, se taie fâșii și se așază în tigaie; se amestecă și se toarnă deasupra pastă de tomate. Se taie roșiile jumătăți, se îndepărtează semințele și se așază în tigaie, cu boabele de fasole. Se condimentează, se acoperă vasul cu un capac și se mai lasă să fiarbă înăbușit cca 10 min. În final se adaugă porumbul.
Se rade brânza Cedar și jumătate de cantitate se înglobează în compo­ziția acum răcorită. Se repartizează uniform pe 4 tortillas și se rulează.
Se așază într-o formă unsă cu ulei și se presară restul de Cedar; se coace 15–17 min. în cuptorul încins la
180 ºC.
Preparare: 50 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*