Brioșe cu miere (de post)

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB4 porții / Preparare: 15 min.
La fiert: 25 min. Pauză: 1 oră
• 300 ml iaurt de soia • 120 g migdale măcinate
• 60 g miere de salcâm • 1 plic zahăr vanilat
• 100 g făină de orez • ½ linguriță bicarbonat de sodiu • 350 g mere călite • fulgi de migdale

Se încinge cuptorul la 180 ºC.
Într-un castron se amestecă iaurtul cu migdale, miere și zahăr vanilat.
Se înglobează făina amestecată în prealabil cu bicarbonat.
Se adaugă apoi merele călite și se repartizează aluatul în forme de silicon. Se presară fulgi de migdale.
Se coc la cuptor cca 25 min.
Se scot brioșele din cuptor și se lasă să se răcească. Apoi se răstoarnă din forme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*