Brioșe cu cașcaval

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

24 bucăți / Preparare: 35 min.
• 250 g făină • 1 linguriță praf de copt • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
• 1 praf de sare • ½ linguriță pulbere de muștar • 2 fire de rozmarin
• 6 linguri ulei de floarea-soarelui • 150 g iaurt gras • 125 ml lapte
• 1 ou • 100 g Emmentaler

Se amestecă într-un castron făina cu praf de copt, bicarbonat, sare și pudră de muștar; se adaugă rozmarinul.
Se amestecă separat uleiul cu iaurt, lapte, ou și cașcaval ras.
Compoziția de cașcaval se înglobează în cea de făină și se amestecă bine.
Se așa­ză în forme de brioșe (lăsând liber 1 cm în partea de sus) și se coc la cuptorul încins la 170 ºC, timp de 10–20 minute.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*