Brânză de capră cu salsa

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
• 1/2 legătură busuioc
• 6 frunze mentă
• 2 rodii
• 1 legătură ceapă verde
• 1 limettă
• 1 ardei iute tocat mărunt
• sare, piper
• 2 lingurițe zahăr brun
• 4 lingurițe oțet de vin alb
• 1 lingură sirop de rodii
• 8 felii brânză de capră

Preparare
1. Se toacă verdeața. Se desprind sâmburii de rodie. Ceapa verde se taie rondele. Se opăresc cu apă clocotită
și se lasă să stea puțin. Apoi se scurge. În final, se amestecă ingredientele pregătite.
2. Se rade coaja și se stoarce
sucul de limette; ambele se amestecă împreună cu ardeiul iute tocat, sare, piper, oțet, zahăr și sirop de rodii. Se toarnă acest dressing pes­te amestecul pregătit mai sus.
Salsa obținută se repartizează în 4 boluri și se servește cu câte 2 felii de brânză de capră. Se poate oferi alături o baghetă crocantă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*