Branză de capră cu nuci

Credit foto: F. Provaznik
Credit foto: F. Provaznik

Ingrediente pt. 4 porțlii
• 200 g brânză proaspătă de capră • 150 g brânză de vaci
• 2 linguri lapte bătut • 1 praf de sare • 4 fire cimbru
• 1–2 lingurițe aceto balsamico alb
• 2 linguri ulei de măsline • piper asortat măcinat
• 3 linguri alune prăjite și tocate grosier
• boabe de struguri albi și negri

Se amestecă brânzeturile cu lapte bătut, sare și cimbru; se bate cu telul până se obține o compoziție spumoasă.
Se amestecă separt uleiul cu oțet. Se repartizează crema de brânză în boluri, se presară piper, alune și boabe de struguri. Se servesc alături biscuiți sărați.
Preparare: 15 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*