Blini cu somon și caviar

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
•150 g făină de hrișcă
•150 g făină de grâu
•20 g drojdie de bere
•2 ouă •300 ml lapte călduț
•2 linguri unt
•2 linguri ulei
•150 g smântână
•300 g somon afumat feliat
•caviar

Se separă ouăle. Se amestecă cele 2 feluri de făină. Se dizolvă drojdia în lapte călduț. Se înglobează în făină, cu untul topit, gălbe­nușurile și puțină sare. Se acoperă și se lasă să crească la căldură cca 15 min.
Se înglobează în aluat albușurile bătute și se prăjesc porții mici în ulei. Se așază pe farfurii cu puțină smântână, caviar și o felie de somon afumat.
Per porție: 550 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*