Biluțe Pina Colada

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

20 bucăți / Preparare: 25 min.
• 90 g biscuiți • 30 g unt
• 70 g ananas • 45 g frișcă
• 75 g zahăr pudră • 100 g fulgi de cocos
• 1 lingură rom • 45 g ciocolată albă rasă
Decor: • 100 g ciocolată albă • 100 g fulgi de cocos

Se zdrobesc biscuiții. Se lasă untul să se înmoaie la temperatura camerei. Se pasează pulpa de ananas.
Într-un castron se amestecă biscuiții cu unt, frișcă, zahăr, fulgi de cocos, piure de ananas, rom și ciocolată albă. Din acest amestec se modelează bile care se lasă să se întărească la frigider.
Se topește ciocolata albă și se așază pe o farfurie fulgii de cocos. Se introduc bilele mai întâi în ciocolata albă topită, apoi se scot cu grijă, cu ajutorul a 2 fur­culițe și se tăvălesc prin fulgii de cocos. Se servesc în suporturi de hârtie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*