Baghetă umplută

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 6 porții
• 1 baghetă neagră sau graham
• 200 g unt
• 1 tub pastă de pește sau 
150 g șuncă
• 2 sardele conservate sau 
50 g salam 
• 50 g măsline
• 1 castravecior
• 1 gogoșar

Se taie pâinea în jumătate, pe lung. Se scoate miezul cu o lingură. Pentru umplutură, se taie mărunt șunca, salamul, castraveciorul și gogo­șarul. Măslinele se golesc de sâmburi și se taie fâșii.
Untul moale, la temperatura camerei, se bate spumă. Se înglo­bează apoi, pe rând, măslinele, mezelurile sau peștele mă­runțit și gogoșarul. Se umple pâinea cu acest amestec și se dă la frigider cel puțin 2 ore sau până a doua zi.
Preparare: 2 ore și 30 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*