Avocado umplut cu salată

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
•100 g pulpă de ananas •100 g morcovi •1/2 ceapă roșie
•2 linguri nuci de Cajou •3 fire pătrunjel •1 ardei iute •1 lingură suc de lămâie •1 praf chili
•2 linguri suc de portocale•2 avocado

Se taie ananasul cubulețe. Se rad morcovii. Se toacă nu­cile de Caju. Se toacă cea­pa, ardeiul și pătrunjelul. Se ames­tecă toate cu suc de lămâie și de portocală; se adaugă sare și chili.
Se spală fructele de avo­ca­do, se șterg și se taie în două pe lung. Se scoate sâm­bu­rele cu o lingură și se umplu jumătățile cu salată.
Per porție: 160 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*