Ardei capia cu umplutură surpriză

Credit foto: across/2012/shutterstock.com
Credit foto: across/2012/shutterstock.com

Pentru 4 porții:
Se spală 3 pulpe de pui
(a cca 250 g) și se șterg.
Se așază într-o oală și se toarnă apă, astfel încât să le acopere.
Se sărează, se adaugă 2 fire mentă și se fierb 45 min., luând spuma care se formează deasupra. Se taie în două, pe lung, 4 ardei capia roșii, se curăță de cotoare și de semințe și se spală.
Se curăță și se toacă 2 căței de usturoi. Se rup bucăți 2 felii de pâine albă veche de-o zi. Se lasă să se scurgă carnea și să se răco­rească puțin. Se îndepărtează pielea și oasele și carnea se taie mărunt. Se pasează cu usturoi, pâine, 100 g nuci tocate și 150 g iaurt. Se condimentează cu sare, piper și boia și se umplu ardeii cu această cremă. Se servesc cu pâine și se ornează cu pătrunjel.
Preparare: 20 min. Fierbere: cca 45 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*