Andive umplute

Crediti foto: S.E.-shooting/Fotolia
Crediti foto: S.E.-shooting/Fotolia
Crediti foto: S.E.-shooting/Fotolia

Ingr. pt. 4 porții
• 2 andive • 100 g piept de pui fără piele
• 125 ml iaurt degresat
• 4 ridichi • 1 avocado
• sucul de la o lămâie
• 1 lingură de muștar (rasă)
• ceapă verde tocată

1  Se frige pieptul de pui, fără adaos de grăsime. Se spală andivele și se despart frunzele. Se curăță și se taie rondele ridichile. Se decojește fructul de avocado și se scoate sâmburele; se taie pulpa cuburi.
2 Se taie carnea de pui cuburi. Se amestecă într-un castron împreună cu fructul de avocado, ridichile și jumătate din cantitatea de suc de lămâie.
3 Într-un bol, se amestecă iaurtul cu muștar, ceapă verde și suc de lămâie; se toarnă peste compoziția cu pui. Se umplu frunzele de andive cu această compoziție și se servește preparatul rece.

Preparare: 35 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*